Ook na Heilige Huisjes op reis langs gebedshuizen

Tijdens het gebedshuizenfestival Heilige Huisjes van 9-11 juni 2023 openden diverse gebedshuizen in Rotterdam hun deuren voor het publiek. Het was een veelkleurig weekend!

Veelkleurige Religies Rotterdam organiseerde drie reizen langs verschillende gebedshuizen waaronder een moskee, synagoge, mandir en een kerk. Bezoekers konden een kijkje nemen op plekken waar ze normaal gesproken niet zouden komen.

De bezoekers kregen uitleg over de religie, rituelen, de betekenis van de gebedshuizen en de bijzondere sociale activiteiten die daar plaatsvinden. Bovendien kregen ze de kans al hun vragen te stellen aan de gastheren en gastvrouwen.

Wil jij ook op reis langs de gebedshuizen van Rotterdam?

Heb je het Heilige Huisjes festival gemist of kon je niet deelnemen aan een van onze reizen? Geen zorgen! Wij organiseren het hele jaar door gebedshuisreizen voor groepen. Dus verzamel een aantal mensen om je heen en neem contact met ons op. Wij regelen graag een op maat gemaakte reis voor jou.

Voor meer informatie kijk bij Gebedshuisbezoeken.